Heti alkuun täytyy sanoa, että tämä ei ole mikään mainos. Pikaisesti siis testasin eri värejä, tosin unohdin kokeilla Distress inkit.

Tässä kuvassa rinnakkain erilaiset lopputulokset. Kuten kuvasta huomaa pikainen on kokeilu ollut. Leimakuvat olen saanut vaihtona Maijulta.

1317770.jpg

Nämä tussit ostin  ihan koemielessä Officedaystä. Oli aika edulliset.

1317753.jpg

Kaikille taitaa olla jo "vanha tuttu" eli vesiliukoiset puuvärit.

1317762.jpg

Nämä ovat akvarelliliidut. Näitä olen nähnyt 10 ja 15 kpl seteissä ainakin Akateemisessa kirjakaupassa ja muistelen, että myös Suuressa suomalaisessa kirjakaupassa.

1317780.jpg

Öljypastelliliiduista luin Tarun blogista. Olisin ostanut tuon  49 kpl setin, mutta se oli juuri loppu tuosta "lähi" Suuresta suomalaisesta kirjakaupasta, (hinta oli 5.90 €)  joten ostin sitten ensihätään tämän 1 €  24 kpl  tarjoussetin. Taava sattui juuri sopivasti olemaan taiteilijatarvikekaupassa, kun soittelin ja siispä hän ystävällisesti osti samalla reissulla minulle stumpin ja hajuttoman tärpätin.

1317791.jpg

Nämä ostin Puuilosta taaskin kokeilumielessä. En muista ihan varmaksi hintaa, mutta olivat alle 5 €.

1317785.jpg

Muissa käytin vedellä  täytettävää säiliösivellin paitsi öljypastelliväreissä stumppia ja hajutonta tärpättiä.

Nyt sitten täytyisi etsiä itselle se paras vaihtoehto tai varmaankin noita "vesijuttuja" voi yhdistelläkin. Ja harjoitella tietenkin värittämistä ja kerrata "värioppia". Täytyy myös kokeilla miten eri akvarellipaperit käyttäytyvät kyseisillä väreillä.