Ekaksikin olin alkuviikosta vatsataudin kourissa. Siinäpä oli sitten jännittämistä uskaltaako minnekään reissuun lähteä. Onneksi kuitenkin päästiin lähtemään ja toivottavasti ei tule tauti  sitten tapaamiini ihmisiin.

Ekaksi mentiin sukuloimaan ja ihastelemaan suvun nuorimpia tulokkaita. Ampan kanssa oltiin sovittu myös tapaaminen. Torstai iltana siis menin Ampan luo vain pistäytymään ja aina kun sanon, että pisätäydyn niin aikaa vain menee. Kyllä meillä juttua riitti ja kiva oli myös leimailla.

Perjantaina sitten otettiin suunnaksi Kälviä ja tarkemmat kordinaatit suuntasimme Heinikkaan. Matkalla oltiin auttamassa kolaripaikalla. Tilanne näytti melko pahalta, mutta onneksi kaikki osapuolet olivat "suht kunnossa" autoihin verrattuna. Loppumatka sujui onneksi ongelmitta ja hyvin löydettiin perille.

Heini toivotti meidän nuhaisena tervetulleeksi. Kiitos Heini vielä sinulle, että jaksoit flunssasta huolimatta ottaa meidät vastaan.

Olen vieläkin aivan pyörryksissä kaikesta ihanuudesta. Siinä aika meni ihastellessa ja hypistellessä. Toki sain "jotain" ostettuakin. Olin katsonut jotain jo etukäteenkin, mutta onneksi tytöillä on niin hyvä maku, että pystyivät "suosittelemaan" minulle jotain pieniä juttuja. Kuvia ei nyt tähän hätään tule, mutta aika samaa linjaa Ampan ostoksien kanssa.

Kyllä nyt voi todellakin sanoa, ettei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan Ruotsin puolelle, kun on näin ihania juttuja Suomessakin saatavana. (Amppa...hihih hi ja on meillä mitä mummona muistella)