Tänään tein äkkilähdön Helsinkiin, kun mies tuli kerrankin ajoissa kotiin. Siinä sitä sitten juostiin tukkaputkella bussipysäkille lämpöhalvauksen partaalla.

Kävin Tuubissa ihailemassa Aqua tone kyniä, tosin niitä ei ollut kovinkaan montaa eri väriä enää jäljellä. Settejä ei mielestäni ollut yhtään.

Sitten kipaisin Temperaan, siellä hypistelin ProMarkereita. Näissäkään ei ollut enää montaa värivaihtoehtoa. No sieltä kuitenkin lähti matkaan nämä kynät testattavaksi.

1511305.jpg

Pidemmät ovat Stabilon CarbOthello kyniä, joista innostuin Jehkottaren kokemuksien pohjalta. Lyhyet ovat Caran D`ache neocolor 1, tämän tyyppisiä värejä  Miijja on testaillut ProMarkereiden kanssa erittäin hyvin lopputuloksin.

Viimeiseksi menin Stocmannin Akateemiseen kirjakauppaan ja sieltä ostin nämä.

1511307.jpg

ProMarkereissa oli värivalikoimaa. Nuo pitkät ovat Faber-Castellin polychromos kyniä. Näitä minulla on pari ennestään. Maijun vinkistä osasin myös kysyä Aqua tone kyniä. Siellä ne olivat vesivärien kanssa samassa hyllykössä. 12 kpl:n setti maksoi 19.90 jos nyt en senttejä muista väärin. Jätin tälläkin kertaa vielä hyllyyn.

Toivottavasti pian ehtisin kunnolla testaamaan kyniä, vaikka onkin vain muutama, mutta eiköhän noillakin jotain tuntumaa saa.