Nämä kortit sain valmiiksi vasta aamupäivällä. Kortit menivät Eeppi1:n kerhokavereille. On se kyllä kumma ettei ikinä kerkiä ajoissa. Kuvat olen saanut vaihtona ja värittelin niitä jo maaliskuun alussa.... mutta aina se vain aika loppuu.  Nuo värithän ovat "vieraat" minulle, mutta innostuin etenkin oranssista tuon rikrak nauhan myötä. Se oli kyllä hyvä ostos Tallinnan reissulta.

Osassa korteissa on aivan vääränmuotoinen ja kokoinen "piparireuna" tausta, mutta en enää jaksanut ottaa Sizzixiä esille. Taas huokaillaan oman askarteluhuoneen perään, jossa kaikki olisi sopivasti käden ulottuvilla.

1392392.jpg

1392396.jpg

Iltapäiväksi olin sopinut tapaamisen Maijun kanssa. Leimailimme toistemme leimoilla ja sain kokeilla erilaisia värejä joita en ollut nähnytkään. Täytynee varmaan hankkia jotain värejä vielä itselle, sillä Maiju käytti niin näppärästi eri värejä yhdessä kuvassa. Sain uusia vinkkejä, joten kiitokset sinne naapuri kuntaan.

Edit: Maalaistyttönä en näköjään osaa erottaa kaupunkia kunnasta, vaikka kohta 7 vuotta olen asunut täällä pk-seudulla.. hih hih