Ensiksikin on tämä opettelua tämän uuden koneen kanssa... kuvat otettu lainakameralla, koska kyseisen kameran muistikortti käy suoraan tähän kannettavaan.

Eilen sain tilaukseni Askartelukauppa Nettaksesta. Kiitokset erittäin nopeasta toiminnasta ja informaatiosta (tiedustelin syksyllä, että milloin näitä leimasimia tulee lisää ja nyt sain heti tiedon).

1657819.jpg    
Tilasin myös paperikukkia, mutta ne kerkesin jo laittaa laatikkoon.

EDIT: Piti tilata toinen satsi.

1662446.jpg


Sitten itse asiaan. Kerran Taavan kanssa tuskailtiin, että on se niin "työlästä" leikata noita "mountattuja" leimoja levystä. Puhuttiin, että mitenköhän ne firmoissa saa niin siistit reunat. Taava tuumasi, et kun olisi joku leikkuri. No minä siihen, et mieheni sai joululahjaksi jonkin leikkurin, joka saattaisi sopia tähän tarkoitukseen. Tänään sitten kerkesin kokeilemaan leikkuria, joka näyttää tältä.


1657822.jpg

Tässä todistusaineistoa, että itse leikkaan. Hieman pelotti tuo koneen ääni ja kyllähän se hieman käsiä täryytti.
1657887.jpg 

Kyllä leikkurin käyttö nopeutti toimintaa ja mielestäni tuli suht hyvät reunat. Tosin harjoitus tässäkin tekee mestarin. En tiedä miten leikkurin terä tuossa tylsyy, mutta se on sitten sen ajan ongelma...hih hih.

1657825.jpg

Eli kannattaa joskus käydä tutkailemassa vähän tarkemmin miehen työkaluja, ei todellakaan tiedä mitä käyttökelpoisia "aarteita" löytää.

EDIT: Leikkuri on Skil yleisleikkuri. Löytyy ainakin Anttilan nettikaupasta
ja Clas Ohlsonilta. Tuohon settiin näköjään kuuluu kaksi terää.. täytyy etsiä se toinen ja kokeilla myös sitä.