Aamulla lähdimm kuin lähdimmekin kädentaito messuille. Alkupalat nappasimme ruokapuolelta ja teimme yhden ostoksenkin, nimittäin kuorimaveitsen. Aika kätevältä vaikutti.

Sitten osuimme pienen lavan eteen, jossa Kana houkutteli väännä rautalangasta kisaan 3 aikuista ja 3 lasta. Eeppi1:n olisi heti mennyt, mutta ikä ei riittänyt. Sitten Eeppi1:n ja minä houkuttelimme miestäni, että mene nyt tämän kerran. Aikamme houkuteltua saimme hänet menemään lavalle, mikä oli suuri ihme. Hän oli ainoa mies osanottaja. Aikaa kisassa oli 15 minuuttia ja aihe oli jouluinen koriste. Harmi, että en "hoksannut" ottaa mieheni kamerakännyä ennen kisan alkua.

Yllätys oli melkoinen, sillä mieheni voitti kisan... olisikohan ollut isäinpäivällä hieman osuutta asiaan. Minä ja Eeppi1:n luetaan siitä hyvästä vuoden päivät Taika-lehteä.

Kuvassa näkyy mieheni tuotos kynttilänjalka, jonka voi myös laittaa kuuseen koristeeksi.

2051162.jpg

Kisan jälkeen pojat lähtivät eläinpuolelle ja minä kipitin Sinellin osastolle Taavaa ja Riiviötä moikkaamaan. Toki vielä lopuksi käytiin koko jengillä katsomassa Taavan leimailuja. Eeppi2:n tuumasi jonkin ajan kuluttua, että riittää homma...eipä siinä sitten auttanut, kuin lähteä kotiin päin päiväunia katselemaan.

Ensi viikko sitten vain jännitetään kissanpentujen syntymistä. Saa siis nähdä pääsenkö käymään Tampereen messuilla.