Ihmeiden aika ei ole ohi. Sain tälle viikolle edes yhden kortin tehtyä ja koskaan en ole "näin ajoissa" saanut valmiiksi joulukorttia.

Tarvikkeet: Korttipohja on leikattu American Crafts kartongista Dremkutsilla. Korttipohjan reunoihin olen laittanut kultaista kissansilmämustetta, mutta sitä ei kuvasta erota.

Taustapaperi on todella kaunista WRMK:n skräppipaperia, joten siihen ei tarvinnut mitään lisäillä.

Pitsinauhan olen värjännyt Mementon musteella.

Kulmissa lumihiutale haaraniitit.

Leimakuva on ihanasta Inkadinkadon setistä. Laitoin ensimmäiseksi Versamarkin  mustetyynystä "kirkasta mustetta". Tämän päälle laitoin  VersaFinen Crimson Red mustetta ja leimasin paperille. Kuvan päälle lisäsin  vielä Silver Pearl kohojauhetta ja kuumensin  kuumailmapuhaltimella. Kuvasta ei näy kunnolla miten kauniiksi pinta jäi. Leimakuvan ympärille hipsuttelin vielä Chalksia ja reunoihin Mementon mustetta. Joulua teksti on Stämpelbodenin setistä, jota mielestäni ei enää saa.

Ensimmäinen sisäsivu näyttää tältä. Paperit ovat Papermanian setistä. Kukat  ovat viimevuoden "jäänteitä", mutta täällä on oikeanlainen joulutähti. Kukan keskustassa on haaraniitti.

Tässä "kirjoitus sivussa" on 1/4 samasta paperista kuin kuvan kansi. Eli paperi on monikäyttöinen, kun yhdestä paperista  saa erilaisia lopputuloksia.  Valkoiselle paperille leimasin VersaFinen Crimson Redillä Stamps Awayn leimalla kehyksen ja hieman hieraisin Mementon mustetta päälle, ettei olisi niin valkoinen.

Saa nähdä milloin sitten saan seuraavan joulukortin aikaiseksi, mutta nyt on kuitenkin aloitettu "urakka".